Advent u Zagrebu ponovo u punom sjaju ⇒


Advent Zagreb 2022.

Vrijeme adventa ove će godine vratiti stari sjaj i bogate sadržaje pa će blagdani u Zagrebu donijeti prekrasan ugođaj i mnoge sadržaje zanimljive svim generacijama.

Advent u Zagrebu čak je tri godine na portalu European Best Destinations, na temelju glasanja čitatelja iz više od 150 zemalja, proglašen najboljim u Europi.

Sada se, nakon skromnijih izdanja u vrijeme pandemije, od 26. studenoga 2022. do 07. siječnja 2023. vraća s još bogatijim sadržajima i ponudom, dodajući od ranije poznatim lokacijama i nove.

Advent Zagreb u trajanju od 26.11. do 07.01. na više od dvadeset uređenih prostora sa zanimljivim programima prilagođenim djeci i odraslima, a posjetitelje očekuje više od stotinu koncerata tradicionalne božićne i ozbiljne glazbe, kao i mnoge izložbe i predstave u znaku božićnih blagdana.


Najnovije objave u našim NOVOSTIMA pratite »OVDJE!«


Adventske lokacije

Prva se adventska svijeća pali 26. studenoga u 17 sati na fontani Manduševac na središnjem Trgu bana Josipa Jelačića.

Istoga dana, dva sata kasnije vrijeme je otvaranja atraktivnog klizališta na Trgu kralja Tomislava, a nedugo iza toga i paljenja svjetala na Zrinjevcu koji time postaje jedna od uvjerljivo najromantičnijih gradskih lokacija.

Dosadašnjim adventskim lokacijama u Gornjem i Donjem gradu pridružuju se i nove, kao što su Park Grič, Stara Vlaška i druge.

Tematskim obilascima, edukativnim sadržajima, radionicama božićnih ukrasa sve, a najviše mlade očekuje Zoološki vrt grada Zagreba u kojem će moći posjetiti i Kolibu Djeda Božićnjaka.

Blagdanskom se ugođaju atraktivnim programima pridružuju i zagrebački muzeji i kazališta.

Zanimljiv program očekuje sve posjetitelje zagrebačkog adventa, a sve detalje potražite na službenoj web stranici www.adventzagreb.hr.

Izvor: www.infozagreb.hr

Sviđa vam se članak? Podijelite ga na društvenim mrežama ?

Nadolazeći seminari

Nove objave

Ako želite primati novosti i biti pravovremeno obaviješteni o aktualnim seminarima, prijavite se na naš newsletter

    Prijavom na newsletter suglasna/an sam da me seminar.hr obavještava putem e-maila o novostima, proizvodima i uslugama iz naše ponude.