Uskoro počinje Advent Zagreb 2023. ⇒


U organizaciji Grada Zagreba, Turističke zajednice grada Zagreba (TZGZ) te institucionalnih i privatnih partnera, višestruko nagrađivani Advent Zagreb ove godine održava se u periodu od 2. prosinca i trajat će do 7. siječnja 2024. godine.

Otvorenje Adventa predviđeno je u subotu, 2. prosinca, kada će se već tradicionalno upaliti prva adventska svijeća na Trgu bana Jelačića, a zatim slijedi otvaranje ostalih adventskih lokacija.

Ovogodišnje lokacije

Ove godine neće biti moguće održavanje adventskih manifestacija na Gornjem gradu zbog brojnih građevinskih radova.

Međutim, uz prošlogodišnje lokacije na Europskom trgu, Zrinjevcu i Strossmayerovom trgu, dodatno će se moći uživati u adventskom programu u novoproglašenoj pješačkoj zoni u Masarykovoj ulici te na Trgu bana Jelačića.

Ljubitelji klizanja i ove će godine biti na klizalištu na Tomislavcu, a za sve posjetitelje tu su i brojne dekorativne lokacije poput onih na Svačićevom i Mažuranićevom trgu, parku Ribnjak i Trgu Republike Hrvatske, a prodaja prigodnih ukrasa i ugostiteljska ponuda bit će dostupna na kućicama u Gajevoj, Bogovićevoj i na Trgu bana Jelačića.


Najnovije objave u našim NOVOSTIMA pratite »OVDJE!«


Bogat adventski program

Ovogodišnji program Adventa donijet će više od 100 koncerata, prigodne izložbe u muzejima i galerijama, kao i predstave u kazalištima.

Nove dekorativne lokacije i tzv. photo pointove u organizaciji TZGZ su na Trgu braće Mažuranić, Svačićevom trgu, parku Ribnjak te na Trgu bana Jelačića, Trgu Republike Hrvatske, prolazu Oktogon i tunelu Grič.

Bogat kulturno-glazbeni program na raznim lokacijama u gradu, kao i detaljne satnice svih programa te aktualne informacije dostupne su na službenim stranicama Adventa Zagreb: www.adventzagreb.hr.

Uživajte, za mnoge, u najljepšem dobu godine i posjetite najpoznatiji advent u glavnom gradu gdje mnogobrojne ulice, trgovi, šetališta, prolazi i parkovi nude pregršt zabave.

Sviđa vam se članak? Podijelite ga na društvenim mrežama ?

Nadolazeći seminari

Nove objave

Ako želite primati novosti i biti pravovremeno obaviješteni o aktualnim seminarima, prijavite se na naš newsletter

    Prijavom na newsletter suglasna/an sam da me seminar.hr obavještava putem e-maila o novostima, proizvodima i uslugama iz naše ponude.