Počeo Interliber – 42. međunarodni sajam knjiga ⇒


Interliber već četrdeset dvije godine predstavlja središnje mjesto za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja koji okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare. Održava se u terminu od 12. do 17. studenog u paviljonima 5, 6 i 7a i Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, a okuplja više od 380 izlagača iz 13 zemalja (Austrija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Francuska, Hrvatska, Italija, Kina, Nizozemska, Njemačka, Rusija, SAD, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo).

Posjetitelje očekuju predstavljanja novih knjiga domaćih i inozemnih autora, druženja i razgovori s književnicima, čitaonice i radionice, dodjele književnih nagrada, aukcije starih knjiga, kvizovi, glazbeni program te stručni susreti nakladnika, knjižara i knjižničara. Premium program će ugostiti poznate pisce, a uređuju ga eminentni urednici hrvatske književne scene. Novost Premium projekta je – Interliber slušaonica audio knjiga. Najbolji nogometaš svijeta, Luka Modrić, dolazi na Interliber u nedjelju, 17. studenog u 14.30 sati gdje će na pozornici u paviljonu 6 predstaviti svoju knjigu Autobiografija Luka Modrić – Moja igra.

Interliber, međunarodni sajam knjiga, okuplja svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga na jednom mjestu promovirajući knjigu, znanje i znanost. Više od 200 svakodnevnih pratećih programa razmješteni su na četiri lokacije: dvorane na galeriji paviljona 5, pozornica u paviljonu 6, Kongresni centar Zagrebačkog velesajma te otvoreni prostor.

Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavljaju na Interliberu bogat program svojih novih izdanja i najbolje naslove domaće i svjetske književnosti, dokazujući da nakladništvo u Hrvatskoj zna i pronalazi put do ljubitelja knjige.

Radno vrijeme sajma je od 10.00 do 20.00 sati, u petak i subotu do 21.00 sat. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan, a parking s južne, zapadne i istočne strane Zagrebačkog velesajma također je besplatan.

Sviđa vam se članak? Podijelite ga na društvenim mrežama ?

Nadolazeći seminari

Nove objave

Ako želite primati novosti i biti pravovremeno obaviješteni o aktualnim seminarima, prijavite se na naš newsletter

    Prijavom na newsletter suglasna/an sam da me seminar.hr obavještava putem e-maila o novostima, proizvodima i uslugama iz naše ponude.