O nama2020-09-12T15:59:55+00:00
edukacija-seminari

M.B. SEMINAR

Tvrtka M.B. SEMINAR d.o.o. (Seminar.hr) nastala je kao rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva profesionalaca usmjerenih na pružanje usluga u organiziranju poslovnih edukacija, informiranja i izdavanja publikacija. Naša vodilja u poslovanju je osigurati vam uvijek aktualne i stručne edukacije i tiskana izdanja sa renomiranim predavačima, autorima i stručnjacima iz prakse, kao i pružiti konkretnu pomoć u obliku telefonskih savjeta.

Pratimo zakonske promjene, potrebe i trendove na tržištu i osiguravamo vam najbolja znanja i praktična rješenja u obliku seminara, intenzivnih tečajeva, edukacija, radionica, poslovnih skupova i drugih stručnih edukacija namijenih svim poduzetnicima, javnoj upravi, ali i fizičkim osobama kroz razne tečajeve i događanja. Također, pružamo podršku u poslovanju kroz savjetodavnu uslugu Telefonski savjetnik – odgovori na vaša pitanja putem telefonske linije o aktualnim temama iz pravnog i računovodstvenog (poreznog) područja u suradnji s našim stalnim stručnim suradnicima.

U vrijeme kada je svaka poslovna informacija od neprocjenjive važnosti, a vremena za istraživanje i provjeru dobivenih podataka sve manje, pomoći ćemo vam u traženju pravog odgovora i pružiti točne, sažete i praktične informacije i savjete.

S namjerom stvaranja boljeg poslovnog okruženja, novih prilika i ideja svakom klijentu nudimo kvalitetnu i prihvatljivu uslugu poslovnog i telefonskog savjetovanja iz različitih područja. U suradnji s našim vanjskim stručnim suradnicima prilagođavamo se zahtjevima klijenata u organizaciji edukacija. A konkretna pitanja iz prakse riješite brzo i jednostavno uz pomoć Telefonskog savjetnika.

Visoka radna etika, profesionalnost, analitičnost i kreativnost najvažnije su karakteristike našeg tima.

Izaberite poslovnog partnera kojem vjerujete – seminar.hr!

Ako želite primati novosti i biti pravovremeno obaviješteni o aktualnim seminarima, prijavite se na naš newsletter

Prijavom na newsletter suglasna/an sam da me seminar.hr obavještava putem e-maila o novostima, proizvodima i uslugama iz naše ponude.

Novosti