M.B. SEMINAR (Seminar.hr)

Poslovni seminari i edukacije

Tvrtka M.B. SEMINAR d.o.o. (Seminar.hr) nastala je kao rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva profesionalaca usmjerenih na pružanje usluga u organiziranju poslovnih edukacija, informiranja i izdavanja publikacija.

Naša vodilja u poslovanju je osigurati vam uvijek aktualne i stručne edukacije i tiskana izdanja sa renomiranim predavačima, autorima i stručnjacima iz prakse, kao i pružiti konkretnu pomoć u obliku telefonskih savjeta.


Seminare i edukacije osim u Zagrebu, održavamo i u gradovima: Rovinj, Pula, Opatija, Rijeka, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik, Osijek, Varaždin, Bjelovar…


Pratimo zakonske promjene, potrebe i trendove na tržištu i osiguravamo vam najbolja znanja i praktična rješenja u obliku seminara, intenzivnih tečajeva, edukacija, radionica, poslovnih skupova i drugih stručnih edukacija namijenih svim poduzetnicima, javnoj upravi, ali i fizičkim osobama kroz razne tečajeve i događanja.

Edukacija: Ključ uspjeha u današnjem poslovnom svijetu

U današnjem sve konkurentnijem poslovnom okruženju, obrazovanje je postalo ključ uspjeha.

Bez obzira na to jeste li početnik u vašoj industriji ili ste već iskusni profesionalac, kontinuirano obrazovanje je ključno za poboljšanje vaših vještina i stjecanje novih znanja koja će vam pomoći da se istaknete u svojoj karijeri.

Kao vodeća tvrtka za edukacije u Hrvatskoj, Seminar.hr nudi širok raspon seminara i edukacija za sve razine iskustva i interese.

Bez obzira na to tražite li osnovne vještine za svoju novu karijeru ili napredne tehnike za postizanje što boljih rezultata u poslovnom okruženju, Vaš prvi izbor je Seminar.hr!

Inhouse edukacija

Naša konkurentska prednost je da organiziramo edukacije u vašem prostoru ili u prostoru izvan vaše tvrtke, a prema dogovoru, neovisno o broju sudionika i u terminima koji se prilagođavaju u skladu s vašim vremenom i s našim stalnim stručnim suradnicima.

Polaznicima je omogućeno praćenje edukacije uz tiskani materijal, a potvrdu o sudjelovanju šaljemo na e-mail adresu polaznika.

Pitanja su moguća za vrijeme i nakon edukacije, ali i unaprijed na e-mail adresu organizatora koja će biti odgovorena usmeno za vrijeme edukacije.

Izaberite poslovnog partnera kojem vjerujete – seminar.hr!

Poslovne edukacije

edukacija-seminari

» Seminare i edukacije pratite »OVDJE«

» Poslovne vijesti pratite »OVDJE«

» Pretplata na seminare »OVDJE«

Ako želite primati novosti i biti pravovremeno obaviješteni o aktualnim seminarima i edukacijama, prijavite se na naš newsletter

    Prijavom na newsletter suglasna/an sam da me seminar.hr obavještava putem e-maila o novostima, proizvodima i uslugama iz naše ponude.