Održavanje seminara i edukacija uz potrebne mjere ⇒


Nakon više od dva mjeseca prekida rada, a radi uvođenja mjera karantene te odluka i preporuka o sprječavanju širenja koronavirusa, mjere o zabrani okupljanja na javnim mjestima popuštaju, te se ponovno vraćamo s održavanjem seminara i edukacija, što nas izuzetno veseli.

I dalje svakodnevno pratimo epidemiološku situaciju te važeće odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, kao i preporuke za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom.

S tim u vezi, broj sudionika na seminarima i edukacijama je ograničen, a ovisno o situaciji taj broj se može povećati ili smanjiti.

Zdravlje i sigurnost naših polaznika nam je najvažnije, stoga smo za sve sudionike naših seminara i edukacija osigurali maske za lice, dezinfekcijska sredstva za ruke i potreban razmak od dva metra između osoba u dvorani.

Svi konferencijski prostori gdje održavamo seminare i edukacije pridržavaju se preporuka za rad tijekom epidemije koronavirusa, što uključuje obaveznu dezinfekciju stolova i sve opreme nakon korištenja.

Rad istih će se prilagođivati prema daljnjim uputama i preporukama, a ovisno o razvoju epidemiološke situacije.

Sve točne termine održavanja seminara i edukacija (u lipnju i srpnju) objavit ćemo na web stranici www.seminar.hr i društvenim mrežama.

Pozivamo vas da nas pratite i dalje, da zajedno ostanemo odgovorni i da na vrijeme osigurate svoje mjesto na seminaru/eudukaciji, jer će broj polaznika biti ograničen.

I na kraju ćemo istaknuti važnu poruku Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske: „Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana. Svaki boravak u zatvorenom javnom prostoru predstavlja povećani rizik za zarazu u odnosu na boravak u obiteljskom domu, odnosno kućanstvu.“

Zahvaljujemo svim budućim polaznicima na razumijevanju, strpljenju i suradnji, te se veselimo ponovnom zajedničkom druženju, dakako uz pridržavanje svih propisanih mjera.

A za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte!

Vaš seminar.hr!

Sviđa vam se članak? Podijelite ga na društvenim mrežama ?

Nadolazeći seminari

Nove objave

Ako želite primati novosti i biti pravovremeno obaviješteni o aktualnim seminarima, prijavite se na naš newsletter

    Prijavom na newsletter suglasna/an sam da me seminar.hr obavještava putem e-maila o novostima, proizvodima i uslugama iz naše ponude.