posao.hr – više od 20 godina iskustva u povezivanju posloprimaca i poslodavaca ⇒


Portal posao.hr dio je najveće asocijacije za regrutiranje poslodavaca i posloprimaca „The Network“, koja broji više od 130 zemalja diljem svijeta i razmjenjuje oglase na globalnoj razini.

Na hrvatskom se tržištu posao.hr ističe kao jedan od vodećih portala za zapošljavanje.

Povezuje poslodavce i posloprimce, a portal godišnje posjeti čak dva i pol milijuna ljudi.

Sukladno poslovnoj strategiji posao.hr-a o usvajanju najboljih svjetskih praksi u svim aspektima poslovanja, dizajn stranice osmišljen kako bi potaknuo zapošljavanje, samozapošljavanje i poduzetništvo te promovirao područje upravljanja ljudskim resursima.

Poslodavcima i posloprimcima pruža sve relevantne informacije vezane uz ponudu i potražnju poslova, prezentirane na vizualno aktraktivan način.


Najnovije objave u našim NOVOSTIMA pratite »OVDJE!«


Prateći najnovije trendove u razvoju web stranica, s naglaskom na funkcionalnost, teži se da dizajn bude originalan i moderan.

Pri razvijanju ove stranice posebno se vodi računa o korisničkom iskustvu (jednostavno i intuitivno) te, naravno, sigurnosnim protokolima, ali i zahtjevima koje postavlja korporativni identitet organizacije.

Razvoj stranice u potpunosti se odvija inhouse te je za njega zaslužan mali, ali snažan tim od 12 stručnjaka.

Stručnjaci posao.hr-a velik su dio vremena posvetili na mobilni dio priče, koji je danas doista neizbježan.

U skladu sa suvremenim zahtjevima web developmenta, nove su stranice responzivne, odnosno njihov sadržaj prilagođava se različitim veličinama ekrana, a uz to su jednostavne i ugodne za korištenje.

Pri izradi nove web stranice tim posao.hr-a vodio se mišlju ‘manje je više’.

U što manje klikova želi se korisniku omogućiti da dođe do tražene informacije – bez obzira na to želi li korisnik oglašavati radne pozicije, pronaći svoj novi posao ili samo istraživati informacije vezane uz tržište rada.

Web stranica ovog portala za zapošljavanje od danas je digitalno odredište na kojem posloprimci na jedan vrlo elegantan način mogu razrađivati svoj digitalni životopis, pratiti korake tvrtki koje im se sviđaju, ali i primati obavijesti o novootvorenim pozicijama na svoj e-mail.

Ako tražite posao ili samo želite biti otvoreni za opcije – izradite svoj životopis na posao.hr-u, jer će možda baš Vaš novi digitalni profil, poslodavci prepoznati kao vrijedan pažnje i javiti Vam se direktno putem e-maila ili poruke.

Ako želite predati oglas za zapošljavanje djelatnika, a ne znate gdje početi – dobar prvi korak je registracija kao poslodavac na posao.hr.

Za sve dodatne savjete kontaktirajte posao.hr stručni tim savjetnika za zapošljavanje na kontakt@posao.hr ili +385 1 6325 590.

 

Sviđa vam se članak? Podijelite ga na društvenim mrežama ?

Nadolazeći seminari

Nove objave

Ako želite primati novosti i biti pravovremeno obaviješteni o aktualnim seminarima, prijavite se na naš newsletter

    Prijavom na newsletter suglasna/an sam da me seminar.hr obavještava putem e-maila o novostima, proizvodima i uslugama iz naše ponude.