Pretplatite se na seminare!

slike-seminar

GODIŠNJA PRETPLATA

Tvrtka M.B. SEMINAR d.o.o. (seminar.hr) nudi specijaliziranu uslugu godišnje pretplate za zaposlenike iz Vaše tvrtke za sve naše jednodnevne seminare i edukacije koje organiziramo.

Godišnje organiziramo više od 50 seminara i edukacija sa stručnim suradnicima i temama iz različitih područja poslovanja – od pravnih, tehničkih, marketinških, logističkih do financijskih i računovodstvenih tema.

Iskoristite neograničenu mogućnost dolaska na jednodnevne seminare i edukacije po Vašem izboru za jednog zaposlenika iz Vaše tvrtke (ne mora uvijek biti isti zaposlenik iz tvrtke na seminarima/edukacijama).

Nagradite zaposlenike ulaganjem u nova znanja i širenje iskustava dolaskom na seminare i edukacije – neka Vaši zaposlenici budu promotori novih znanja i vještina!

Popunite upit za godišnju pretplatu u nastavku kako bi Vam dostavili ponudu na Vašu e-mail adresu.


Godišnja pretplata na jednodnevne seminare i edukacije vrijedi godinu dana od datume uplate, a naknada za uslugu iznosi

1.250,00  (1.000,00 € + PDV).

S nama, umanjite troškove poslovanja!


INHOUSE SEMINARI / EDUKACIJE

Želite li seminar (edukaciju) samo za potrebe Vaše tvrtke ili organizacije? Za Vas ćemo organizirati inhouse edukaciju (seminar) samo za zaposlenike Vaše tvrtke ili organizacije.

U ponudi su svi naši seminari i edukacije, a svaku temu je moguće prilagoditi Vašim potrebama i željama.

Naša konkurentska prednost je da organiziramo edukacije u Vašem prostoru ili u prostoru izvan Vaše tvrtke, kao i webinare (online seminare), a prema dogovoru, neovisno o broju sudionika i u terminima koji se prilagođavaju u skladu s Vašim vremenom i s našim stalnim stručnim suradnicima.

Polaznicima je omogućeno praćenje edukacije uz tiskani materijal, a uvjerenje o pohađanju šaljemo na e-mail adresu polaznika.

Pitanja su moguća za vrijeme i nakon edukacije, ali i unaprijed postavljena na e-mail adresu organizatora, a bit će odgovorena usmeno od naših iskusnih predavača za vrijeme edukacije.

JAVITE SE

Pozivamo Vas da u nastavku ispunite potrebni obrazac i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte na e-mail seminar@seminar.hr ili broj telefona: 01 5814 777!

Zahvaljujemo na povjerenju i suradnji!

Vaš prvi izbor – seminar.hr!


Upit za godišnju pretplatu ili inhouse edukaciju

    Podijelite na društvenim mrežama!

    PRETPLATA EDUKACIJE I SEMINARI

    » Seminare i edukacije pratite »OVDJE«

    » Poslovne vijesti pratite »OVDJE«