Telefonski savjetnik

Godišnja pretplata: 875,00 kn (700,00 kn + PDV)

Uključeno u pretplatu:

  • telefonski savjeti iz računovodstvenog/poreznog područja i poslovne prakse,
  • neograničen broj poziva svakim radnim danom od 9,00 do 13,30 sati,
  • pretplata započinje s datumom uplate i traje godinu dana,
  • pretplatnički PIN broj za korištenje usluge telefonskog savjeta,
  • stručna savjetnička služba.

☎️  01 4242 424


Narudžbenica

U vrijeme poslovnih izazova, izvanrednih okolnosti i prilagodbe poslovanja u uvjetima pandemije, pred poslodavcima su mnoge nejasnoće, dileme i problemi s kojima se susreću u svakodnevnom radu.

Imate pitanja ili tražite mišljenje?

Niste sigurni kako riješiti neki poslovni problem, imate pitanja, a ne znate odgovor ili tražite određeno mišljenje, htjeli biste dobiti potvrdu da radite ispravno ili uputu kako ostvariti neko pravo – za Vas smo pripremili poslovnu savjetodavnu uslugu u suradnji sa stručnim suradnicima: Telefonski savjetnik.

Odgovori na vaša pitanja putem telefonske linije o aktualnim temama iz poslovne prakse i računovodstvenog (poreznog) područja za:

  • trgovačka društva,
  • poduzetnike,
  • obrtnike i slobodna zanimanja,
  • te za javnu upravu i lokalne (regionalne) službe.

Točna i pravovremena informacija od naših stalnih stručnih suradnika pomoći će vam da riješite ili uklonite nedoumice i nejasnoće u poslovnom okruženju.

Usluga je dostupna radnim danom u vremenu od 9:00 do 13:30 sati na broju telefona 01 4242 424.

Pozivamo vas da ispunite narudžbenicu i ostvarite pravo na godišnju pretplatu poslovnog telefonskog savjetovanja, a koja počinje na dan uplate i završava nakon godine dana.

Na dan uplate dostavit ćemo Vam na vašu e-mail adresu vaš tajni pretplatnički PIN broj (koji može biti mijenjan tijekom godine), a s kojim ostvarujete pravo na poslovnu uslugu Telefonski savjetnik.


Broj poziva je neograničen tijekom godine dana.


Sigurni smo da će Vam ova savjetodavna usluga biti od velike pomoći i da ćete nas prepoznati kao poslovnog partnera vrijednog povjerenja.

Riješite konkretna pitanja iz prakse uz pomoć Telefonskog savjetnika.

Za sve dodatne informacije slobodno nas nazovite na broj telefona 01 5814 777, a možete nas zatražiti i ponudu za navedenu uslugu e-mailom na: seminar@seminar.hr ili popunite narudžbenicu u nastavku!

Vaš prvi izbor – seminar.hr!

Podijelite na društvenim mrežama!

» Poslovne vijesti »OVDJE«

» Seminari »OVDJE«

Narudžbenica za  godišnju pretplatu