Seminari

  1. Događaji
  2. Seminari

Navigacija pogleda

Događaj navigacija pogleda

Danas
U tijeku

Savjetovanje iz radnih odnosa – zapošljavanje, otkazi, radno vrijeme i godišnji odmori

Hotel Ambasador Feliksa Peršića 5, Opatija

Imate li nedoumica oko toga kako sukladno Zakonu o radu regulirati radne odnose u tvrtki, sklopiti ili otkazati ugovor o radu, voditi evidenciju o radnom vremenu, odrediti godišnji odmor? U dva dana savjetovanja s pravnim stručnjacima iz prakse predložit ćemo rješenja i odgovoriti na sva vaša pitanja, te razmijeniti iskustva s ciljem što boljeg uređenja radnih odnosa.

Voditelj voznog parka

Hotel Ambasador Feliksa Peršića 5, Opatija

Pred voditeljem voznog parka velik je dio obaveza i nepredvidljivih situacija kod upravljanja voznim parkom, a posao je iznimno odgovoran i zahtjevan te traži stručne kompetencije i kontinuirano usavršavanje. Službeni automobil mora biti ispravan za vožnju s odgovarajućom propisanom opremom, a spremnost na promjene u upravljanju i optimizaciji voznog parka često je jedan od glavnih izazova osoba odgovornih za službena vozila.

Dvodnevni trening: Voditelj prodaje (Sales Manager)

Hotel Palace Bellevue Opatija Ul. Maršala Tita 144-148, Opatija

Dvodnevni trening za sve one koji žele iz prve ruke otkriti kako postići prodajne ciljeve uz pomicanje vlastitih granica te uz motiviranost i posvećenost doći do povećanja prodaje – za voditelje prodaje koji će unaprijediti svoje vještine i ostvariti izvanredne rezultate - kroz najnovije trendove, vještine pregovaranja, inovativne taktike i aktivno sudjelovanje.