Loading Events

SEMINAR / EDUKACIJA »

After work PR manager event – PR u vrijeme izvanrednih okolnosti (savjeti iz prakse)


Termin održavanja:
Zagreb, Le Cinema Caffe, Radnička cesta 37

Vrijeme održavanja:
Početak: od 17,00 h (prijam od 16,30 h)
Očekivano trajanje seminara: 17,00 – 20,00 sati

Predavač:
»

Kotizacija:
600,00 kn (480,00 kn + PDV) po sudioniku, a uključuje predavanje, tiskani materijal, olovku, neograničenu konzumaciju pića za vrijeme predavanja i zakusku. Drugi i svaki sljedeći sudionik iz istog društva plaća kotizaciju u iznosu od 525,00 kn (420,00 kn + PDV).

Napomena: Open air event – događaj na otvorenom. U slučaju lošeg vremena, događaj se premješta unutra, a u skladu s epidemiološkim mjerama.


Staro i novo normalno u svijetu PR-a

I prvu srijedu u devetom mjesecu, nakon zasluženog godišnjeg odmora i uspješnog radnog danapozivamo Vas na druženje i predavanje, usvajanje novih praksi u ugodnom okruženju i opuštenoj atmosferi.

Razmijenite iskustva s kolegama na otvorenom prostoru i poslušajte savjete dugogodišnjeg PR stručnjaka kako se što bolje snaći u vrijeme izvanrednih okolnosti.

Pandemija koronavirusa potaknula je nove metode i načine rada u odnosima s javnošću (PR-u) – s obzirom da su oni stari jednostavno zabranjeni.

Digitalno je postalo popularno i „novo normalno“, a zaokret se osjetio u svim fazama komunikacije.

Svaki PR-ovac mora se brzo i učinkovito prilagoditi promjenama, jer će teško uspjeti ako nastavi po starom. Još veći uspjeh imat će oni koji su prilagodljiviji, uporniji, spremni na promjene i usvajanje novih znanja i vještina.

Osoba zadužena za odnose s javnošću i promociju s jedne strane mora voditi računa o ugledu i imidžu tvrtke (organizacije), a s druge strane biti u dobrim odnosima sa svim zainteresiranim javnostima (uključujući i medije) te paziti na poslovni bonton na društvenim mrežama.

Ovo druženje pokazat će Vam kakav su zaokret napravile agencije, kako se počelo (i nastavilo komunicirati) u kriznim vremenima kada tradicionalni kanali više nisu dobro funkcionirali.

Otkrit ćemo Vam najvažnije i najzanimljivije detalje online i offline komunikacije prije i poslije pandemije, prednosti i nedostatke digitalnih kanala, kao i sve veću ulogu dobre interne komunikacije, koja često bude zaboravljena.


Predavanje će održati poznati PR stručnjak, naš stalni stručni suradnik, praktičar i znalac koji će s velikim entuzijazmom, zanimljivim primjerima i odličnim nastupom održati Vašu pažnju i zainteresiranost do samog kraja predavanja – garantirano! Vidimo se ☺️


Program predavanja:

  • Da li je kriza zbilja došla?
  • Kako su se mediji prilagodili krizi?
  • Treba li šutjeti ili komunicirati?
  • Važnost dobro razvijenih digitalnih kanala
  • Važnost interne komunikacije u poduzeću i organizaciji
  • Kako dalje?
  • Pitanja i odgovori, razmjena iskustva i savjeti predavača

Uplata:

Naknada za sudjelovanje na seminaru uplaćuje se unaprijed u korist transakcijskog računa:
HR83 2484 0081 1351 3485 6

Prijava:

Broj mjesta je ograničen. Prijave za sudjelovanje dostavljaju se putem web prijavnice ili maila: seminar@seminar.hr


Molimo vas da nam svojom pravovremenom prijavom omogućite kvalitetno organiziranje seminara.
U slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo odgode ili otkaza seminara. U tom slučaju uplaćene kotizacije biti će odmah vraćene uplatiteljima.

Podijelite ovaj seminar na društvenim mrežama 👍