Loading Događaji

SEMINAR / EDUKACIJA »

Primjena umjetne inteligencije (AI) u poslovanju


Termin održavanja:

Zagreb, 12. lipanj 2024. (srijeda), Hotel Sheraton, Ul. kneza Borne 2

Vrijeme održavanja:

Početak: od 9,00 h (prijam od 8,30 h)
Očekivano trajanje seminara: 9,00 – 13,30 sati

Predavač:

» Ante Križanović, dipl. ing.

Kotizacija:

112,50 € (90,00 € + PDV) po sudioniku, a uključuje pisani materijal, olovku, osvježavajući napitak i uvjerenje o pohađanju edukacije. Drugi i svaki sljedeći sudionik iz istog društva plaća kotizaciju u iznosu od 100,00 € (80,00 € + PDV).

(Pretplatnici ne plaćaju kotizaciju za navedeni seminar)


Funkcioniranje i praktična primjena alata umjetne inteligencije u poslovne svrhe

Umjetna intelegencija (AI)

Trendovi korištenja umjetne inteligencije (engl. Artificial Intelligence, AI) sve su prisutniji i šire se u razne poslovne svrhe, a umjetna inteligencija i dalje će imati ključnu ulogu u digitalnom svijetu.

Kako će se tehnologija razvijati i poboljšavati, tako će umjetna inteligencija pružati sve naprednije alate u svrhu poboljšanja poslovanja – kroz razne digitalne alate tvrtke će sve više biti zainteresirane o mogućnostima, prednostima i nedostacima upotrebe umjetne inteligencije u svrhu postizanja boljih poslovnih rezultata.

Upotreba umjetne inteligencije regulirat će se Aktom o umjetnoj inteligenciji, prvim sveobuhvatnim zakonom o umjetnoj inteligenciji, koji jamči sigurnost i poštivanje temeljnih prava, a novim pravilima utvrđuju se obveze za sve korisnike kroz analiziranje i klasifikaciju sustava umjetne inteligencije prema rizicima koji predstavljaju za korisnike.

Osim toga, značajnu ulogu u zaštiti privatnosti ima zakonodavni okvir kao što je GDPR, koji zahtijeva prilagodbu korištenja podataka.

Kako bi vam pojasnili što je umjetna inteligencija, kako se i za što sve može upotrijebiti, koji su rizici i izazovi, kako je europska regulativa kroz svoje akte regulirala upotrebu i ograničenja te postavila standarde za regulaciju umjetne inteligencije, koji su sve AI alati danas dostupni te ostale korisne zanimljivosti – na interaktivnom seminaru o razumijevanju i korištenju umjetne inteligencije (AI) u poslovne svrhe.

Upoznat ćete primjere iz prakse za učinkovitu upotrebu alata ChatGPT-a za rješavanje svakodnevnih poslovnih zadataka kroz primjenu stečenih znanja na stvarnim situacijama – seminar omogućuje kombinaciju teorijskog znanja s primjerima iz prakse, čime se osigurava da sudionici stvarno razumiju i primijene koncepte koje su naučili.


Usvojite nova znanja i vještine uz savjete predavača – naučite nešto novo u ugodnom okruženju i opuštenoj atmosferi, otkrijte inovativne alate, razmijenite iskustva i unaprijedite svoju karijeru: sudionici će dobiti uvjerenje o pohađanju u tiskanom obliku.


Program seminara:

  • Razumijevanje umjetne inteligencije (AI)
  • AI alati u poslovanju kao povećanje produktivnosti (LLM-ovi, generiranje slika, kopiloti itd.)
  • Alat ChatGPT – funkcioniranje i primjena
  • Alternativni alati ChatGPT-u (Claude, Gemini, Grok, pregled huggingface servisa i usluga)
  • EU regulativa – Akt o umjetnoj inteligenciji + GDPR (zaštita osobnih podataka)
  • Prednosti i nedostaci umjetne inteligencije
  • AI – praktična primjena u različitim industrijama
  • AI – etička i sigurnosna pitanja
  • Praktični primjeri korištenja
  • Pitanja i odgovori sudionika

Uplata:

Naknada za sudjelovanje na seminaru uplaćuje se unaprijed u korist transakcijskog računa:
HR83 2484 0081 1351 3485 6

Prijava:

Prijave za sudjelovanje dostavljaju se putem web prijavnice ili maila: seminar@seminar.hr


Molimo vas da nam svojom pravovremenom prijavom omogućite kvalitetno organiziranje seminara.
U slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo odgode ili otkaza seminara. U tom slučaju uplaćene kotizacije biti će odmah vraćene uplatiteljima.


Najnovije objave u našim NOVOSTIMA pratite »OVDJE!«


Podijelite ovaj seminar na društvenim mrežama 👍