Views Navigation

Događaj navigacija pogleda

Danas

Upravljanje dokumentarnim i arhivskim gradivom u digitalnom i konvencionalnom obliku

Hotel Central

Novim Pravilnikom o upravljanju dokumentarnim gradivom izvan arhiva (NN, br. 105/20) detaljnije se uređuju sva pitanja oko uvjeta i načina stvaranja, čuvanja, obrade, vrednovanja, pretvorbe u digitalni oblik, izlučivanja i predaje dokumentarnog gradiva te načina provjere stručne osposobljenosti djelatnika u pismohranama.

775,00 kn

Uvođenje eura u računovodstvu – primjena i utjecaj na poslovne knjige i financijsko izvještavanje

Hotel International Miramarska Cesta 24, Zagreb

Zakon o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj u završnoj je fazi i uskoro se očekuje njegovo izglasavanje i objava u Narodnim novinama. Stanja u kuni prenesena iz poslovnih knjiga za godinu koja je prethodila godini u kojoj je uveden euro, preračunavaju se u euro uz primjenu fiksnog tečaja konverzije i sukladno pravilima za preračunavanje i zaokruživanje – što to konkretno znači i koja su pravila postupanja? Zakon o uvođenju eura sadrži i pravila vezana za pripremu i donošenje proračuna i financijskih planova u godini koja prethodi godini uvođenju eura, pravila za evidentiranje u poslovnim knjigama, pravila za izvještavanje – koje obveze očekuju poduzetnike i tijela javne vlasti u ovoj godini, a što početkom 2023. godine?

850,00 kn

Kontrola bolovanja u slučajevima zlouporabe

Hotel International Miramarska Cesta 24, Zagreb

Privremeni gubitak radne sposobnosti, odnosno bolovanje, može biti uzrokovano: bolešću, ozljedom, radi njege člana obitelji, komplikacijom u svezi s trudnoćom, ozljedom na radu, profesionalnom bolešću. Prava i obveze radnika u slučaju privremene nesposobnosti za rad uređeni su Zakonom o obveznom zdravstvenom osiguranju i Zakonom o radu.

825,00 kn

Influencer marketing i društvene mreže – kada angažirati influencera u poslovne svrhe

The Westin Zagreb Ul. Izidora Kršnjavog 1, Zagreb

Važno je da tvrtka prilikom odabira influencera bira onog influencera čiji sadržaj i pratitelji odgovaraju profilu kupca za proizvod ili uslugu koju tvrtka nudi, te poznaje publiku i pravila oglašavanja i komunikacije na najpopularnijim društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, YouTube, TikTok).

775,00 kn

Mobilni radnici i vozači – radni odnosi i provedba u praksi

Hotel International Miramarska Cesta 24, Zagreb

Ako zapošljavate ili planirate zaposliti mobilne radnike i vozače, ili ste samozaposleni vozač, potrebno je regulirati radne odnose u skladu sa zakonskim odredbama, a u vezi sa zasnivanjem radnog odnosa (npr. zapošljavanje umirovljenika, stranaca), organizacijom radnog vremena, godišnjih odmora, stanki, potrebnim evidencijama (npr. evidencije o aktivnosti vozača), ugovaranjem plaće, slanjem radnika na rad u više država, ili na službeni put i terenski rad.

800,00 kn

Web stranica i e-mail marketing (newsletter kampanje) – pravila i praksa

Hotel International Miramarska Cesta 24, Zagreb

Želite li privući nove kupce i/ili zadržati postojeće te samim time povećati prodaju - pozivamo vas na interaktivni seminar sa stručnjakom iz prakse koji će vas upoznati s pravilima dobre web stranice (što svaka web stranica mora imati), prednostima e-mail marketinga, provođenju uspješnijih newsletter kampanja (od planiranja do realizacije), te dobrim i lošim primjerima.

750,00 kn

Novi Zakon o zaštiti potrošača i dvojno iskazivanje cijena

Hotel Central

Od 5. rujna ove godine počinje obvezno dvojno iskazivanje cijena u eurima, a trgovački lanci to mogu učiniti i prije (primjena pravila o dvojnom iskazivanju cijena odnosi se na sve trgovce, ugostitelje i sve ostale poduzetnike koji posluju s građanima, uključujući banke, tijela državne uprave i poduzeća iz javnog sektora)

800,00 kn

Videonadzor i ostali oblici nadzora radnika – zakonska regulativa i praksa

Hotel International Miramarska Cesta 24, Zagreb

O videonadzoru, dopuštenosti biometrijske identifikacije radnika, do praćenja i nadzora službenih motornih vozila i/ili mobitela te o ostalim oblicima nadzora od strane poslodavca, donosimo na stručnom i zanimljivom seminaru uz odgovore na vaša pitanja.

850,00 kn
Go to Top