Views Navigation

Događaj navigacija pogleda

Danas

Pravni aspekti poslovanja web shopova

Hotel International Miramarska Cesta 24, Zagreb

Znate li odgovore na pitanja: • koje sve informacije treba osigurati kupcu prije online kupnje, • kako zaštititi osobne podatke kupaca u skladu s GDPR uredbom, • koji su najčešći zakonski prekršaji i kako izbjeći novčane kazne, • kako se odvija postupak pred inspekcijom, • što nije dozvoljeno kod online prodaje, • kada se primjenjuje isključenje prava na raskid ugovora, • tko snosi trošak povrata robe trgovcu u roku od 14 dana, • morate li imati skladište ako prodajete robu po principu drop shipping, • što učiniti u slučaju pritužbi i sporova s kupcima, • mora li trgovac imati jamstvo 2 godine na proizvod i što ako nema jamstva?

775,00 kn

Dvodnevna edukacija: Pravila upravljanja protokolom

The Westin Zagreb Ul. Izidora Kršnjavog 1, Zagreb

Koja pravila vrijede za protokol u poslovnom okruženju – od planiranja do realizacije?Kada govorimo o protokolu javne ustanove ili tvrtke, potrebno je držati se unaprijed usvojenih procedura ili pravila (kodeksa ponašanja), bilo da se radi o organizaciji društvenih okupljanja ili prigodnih svečanosti, ili pak službenih posjeta, darivanja poslovnih partnera ili upućivanja čestitki.

Mobilni radnici (vozači) – radni odnosi i provedba u praksi

The Westin Zagreb Ul. Izidora Kršnjavog 1, Zagreb

Zakonom o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prijevozu uređuju se, između ostalog, radno vrijeme i obvezni odmori mobilnih radnika i vozača u cestovnom prijevozu, kao i vrijeme i prekidi vožnje. Zakon se primjenjuje na mobilne radnike (radnik koji čini dio prijevoznog osoblja zaposlen u tvrtki koja obavlja cestovni prijevoz putnika ili tereta kao javni prijevoz ili prijevoz za vlastite potrebe, uključujući vježbenike i naučnike) koji sudjeluju u aktivnostima cestovnog prijevoza, vozače, kao i na samozaposlene vozače.

800,00 kn

Izrada i promocija web stranice

The Westin Zagreb Ul. Izidora Kršnjavog 1, Zagreb

Kako bi vas kupci lakše pronašli i saznali za vas, web stranica mora biti vidljiva na web tražilicama, brza i pregledna, optimizirana i jednostavna za korištenje (pristupačna). Brzina web stranice jedan je od faktora kojeg tražilice uzimaju u obzir kod rangiranja, ali je bitna i za SEO koji utječe i na korisničko iskustvo.

750,00 kn

Službenik za zaštitu podataka – uloga, zadaće i ovlasti

Hotel International Miramarska Cesta 24, Zagreb

Općom uredbom za zaštitu podataka (GDPR) dana je ključna uloga službeniku za zaštitu podataka (DPO) u novom sustavu upravljanja podacima te su utvrđeni uvjeti za njegovo imenovanje, položaj i zadaće. Uloga službenika je od iznimnog značaja za tvrtke i organizacije koje imaju obvezu imenovanja, a posao koji redovno obavlja ne smije biti u sukobu interesa s poslovima službenika za zaštitu podataka.

775,00 kn
Go to Top