Navigacija pogleda

Događaj navigacija pogleda

Danas

Dvodnevna edukacija: Plaća i naknade plaće – ugovaranje, isplata i obračun

Hotel International Miramarska Cesta 24, Zagreb

Aktualnosti vezane za ugovaranje i nova pravila kod obračuna - plaća u 2024. godini
Učestale zakonske promjene vezane uz ugovaranje, isplatu i obračun plaća te naknade plaće traže kontinuiranu edukaciju zaposlenih u pravim i kadrovskim službama te odjelu obračuna plaće.
Zakon o minimalnoj plaći propisuje način određivanja minimalne plaće radnika i utvrđivanja minimalnih povećanja plaće po pojedinim zakonskim osnovama.

200,00 €

Primjena umjetne inteligencije (AI) u poslovanju

Sheraton Zagreb Hotel Ul. kneza Borne 2, Zagreb

Trendovi korištenja umjetne inteligencije (engl. Artificial Intelligence, AI) sve su prisutniji i šire se u razne poslovne svrhe, a umjetna inteligencija i dalje će imati ključnu ulogu u digitalnom svijetu.
Kako će se tehnologija razvijati i poboljšavati, tako će umjetna inteligencija pružati sve naprednije alate u svrhu poboljšanja poslovanja

112,50 €

Kako izraditi kvalitetnu sistematizaciju radnih mjesta

The Westin Zagreb Ul. Izidora Kršnjavog 1, Zagreb

O prednostima i preduvjetima za kvalitetnu sistematizaciju radnih mjesta, preciznom opisu radnog mjesta, postupku izrade sistematizacije, potrebnim obrascima za provođenje analize radnih mjesta, primjerima struktura – na praktičnom seminaru gdje ćete aktivno sudjelovati kroz postavljanje pitanja, ali i rješavanje određenih zadataka u obliku vježbi za što bolju pripremu ovog internog akta.

120,00 €

Kontrola bolovanja u slučajevima zlouporabe

The Westin Zagreb Ul. Izidora Kršnjavog 1, Zagreb

Privremeni gubitak radne sposobnosti, odnosno bolovanje, može biti uzrokovano: bolešću, ozljedom, radi njege člana obitelji, komplikacijom u svezi s trudnoćom, ozljedom na radu, profesionalnom bolešću. Prava i obveze radnika u slučaju privremene nesposobnosti za rad uređeni su Zakonom o obveznom zdravstvenom osiguranju i Zakonom o radu.

125,00 €

Razumijevanje financija za nefinancijaše (osnove računovodstva i financija)

Sheraton Zagreb Hotel Ul. kneza Borne 2, Zagreb

Nepoznavanje osnova računovodstva i nedovoljno razumijevanje financija može imati negativne posljedice za poslovanje, jer samo jedna loša odluka može ugroziti rad poduzeća, a bez obzira na radno mjesto, određena ekonomska (financijska) znanja danas su neizbježna za svaku menadžersku/voditeljsku poziciju.

Specijalist za digitalni marketing

Sheraton Zagreb Hotel Ul. kneza Borne 2, Zagreb

U vrijeme digitalne ere zanimanje za specijalistu digitalnog marketinga sve je traženije, a opis poslova i odgovornosti sve zahtjevniji.
Traži se poznavanje digitalnih medija, marketinga na društvenim mrežama, optimizacija sadržaja za web (SEO), poznavanje Google Analyticsa i Google Adsa, stvaranje digitalnog sadržaja (engl. copywriting)…

Mobilni radnici i vozači – radni odnosi u praksi

Hotel International Miramarska Cesta 24, Zagreb

Ako zapošljavate ili planirate zaposliti mobilne radnike i vozače, ili ste samozaposleni vozač, potrebno je regulirati radne odnose u skladu sa zakonskim odredbama, a u vezi sa zasnivanjem radnog odnosa (npr. zapošljavanje umirovljenika, stranaca), organizacijom radnog vremena, godišnjih odmora, stanki, potrebnim evidencijama (npr. evidencije o aktivnosti vozača), ugovaranjem plaće, slanjem radnika na rad u više država, ili na službeni put i terenski rad.

125,00 €

Praktična radionica: DISC model osobnosti – popunjavanje upitnika i izračun rezultata

Hotel International Miramarska Cesta 24, Zagreb

Persologov® model osobnosti međunarodno je priznat alat za definiranje tipova osobnosti. Ovaj model je osobna procjena koja se koristi za prepoznavanje i mjerenje pojedinačnog DISC stila ponašanja (ponašanje se javlja kao rezultat jedinstvenih i različitih načina razmišljanja, osjećaja i djelovanja).
Uz pomoć DISC alata proučit ćete svoj dominirajući stil (ovisno o snazi svakog od njih, ponašamo se na određeni način u raznim situacijama), a znanje koje steknete o svom DISC profilu koristit će vam u različitim situacijama.

150,00 €